Pandorant – a Klaviyo szakértő

Fedezd fel Klaviyo email-marketing rejtett lehetőségeit és emeld vállalkozásod új magasságokba. Készen állsz a profit-maximalizálására?

 

A Klaviyo-val, az iparág vezető e-mail marketing automatizációjával, megtapaszthatod a “robotizált” kampánymenedzsment páratlan erejét és precizitását. Szakértő csapatunk optimalizálja a kampányaidat, célzott szegmenseket hoz létre és automatizálja a FLOW-kat, ezáltal magasabb elköteleződést és robbanásszerű konverziót generálunk. Búcsúzz el a sablonos e-mailektől, és üdvözöld a személyre szabott, bevételt generáló leveleket, amelyek megszólítják közönségedet.

 

“Átlag 45% nyitási és 10% feletti átkattintási ráta?”

Klaviyo szakértőnek nevezzük magunkat, ami nagyképűnek hangzik, de valójában a fentihez hasonló eredményeket értünk el számos ügyfelünknél (főként webáruházakkal), függetlenül az iparágtól. Flow-k esetében nem ritka a 70%-os nyitási ráta sem.

Ne hagyd ki a lehetőséget, hogy kiaknázd a Klaviyo fejlett funkcióit és analitikáját. Bízz az általunk már bizonyított szaktudásban, (késleltetések, email-sablonok, kuponok stb) és bízd ránk Klaviyo beállításaidat, hogy te közben arra koncentrálhass, amiben a legjobb vagy – a vállalkozásod növelésére. Lépj kapcsolatba velünk még ma, és induljunk el a Klaviyo úton!

Klaviyo beállítási szolgáltatás

Egy email eszköz mindenek felett.

A fenti kép az egyik ügyfelünk eredményeit mutatja, akivel már 3 éve finomítjuk a Klaviyo beállításait

Itt olyan hónapok is vannak, amikor a Klaviyo generálja az összes bevétel 45%-át, ami elég szép eredmény!

A titok az aprólékos tesztelésben és a Klaviyo kampányelemzésben rejlik. Figyelünk minden ügyfél reakcióra és folyamatosan fejlesztjük a rendszert, amíg ki nem hozzuk a Klaviyo folyamatok, lead-generáló felugró ablakok és kampányok maximális potenciálját. Ráadásul az 5 csillagos Google értékeléseink jelentős része is ezen a rendszeren keresztül generálódik.

Lead-generálás

Hírlevelek

Felugró ablakok

Marketing stratégia

Szegmensek, Funnelek

Flow-k

Klaviyo beállítás: így csináljuk mi

A Klaviyo fejlett szegmentációs funkcióinak felhasználásával lehetőséged nyílik mélyre hatolni az ügyféladataidba. Azáltal, hogy azonosítod és célba veszed a specifikus ügyfélköröket: demográfiai adatok, vásárlási viselkedés vagy elkötelezettségi szint alapján, olyan személyre szabott és releváns üzeneteket hozhatsz létre, amelyek igazán megszólítják a közönségedet. A viselkedési adatok elemzésével és prediktív analitikával képesek vagyunk túllépni a sablonüzeneteken és testreszabott ügyfélélményt kialakítani, amelyek lekötik az olvasót. A megfelelő üzenetet a megfelelő embereknek a megfelelő időben szállítva: azaz a kulcs a konverziókhoz.

Hiszünk a folyamatos fejlesztésben és optimalizálásban. Gondoskodunk arról, hogy a Klaviyo stratégiádat állandóan finomhangoljuk, azzal a céllal, hogy megtaláljuk a vállalkozásod számára legjobban működő megoldásokat és maximalizáljuk az ROI-t.

 

Klaviyo és Pandorant

A Pandorant Consulting Klaviyo Beállítási Szolgáltatása kulcsfontosságú a platform teljes potenciáljának kiaknázásához. Szakértő irányításunkkal kihasználhatod a Klaviyo stratégiai képességeit, hogy felpörgesd tervezésedet és növeld bevételedet.

Szorosan együttműködünk veled annak érdekében, hogy testreszabott stratégiát dolgozzunk ki, amely összhangban áll üzleti céljaiddal. Az automatizált folyamatok (FLOW) beállításától a célzott kampányok kidolgozásáig minden részletre odafigyelünk, hogy Klaviyo beállításaid sikeresek legyenek.

Klaviyo Flow

Klaviyo: segíti a víziód

Képzeld el, hogy rendelkezel egy erőteljes platformmal, amely nemcsak segít tervezni marketing kezdeményezéseidet, hanem növekedést is generál a bevételek terén. A Klaviyo és a Pandorant részletes jelentésekkel és analitikával szolgál, amelyek értékes betekintést nyújtanak kampányaid teljesítményébe.

Ha webáruházad van, ne hagyd ki ezt a lehetőséged!

Bízd beállításaidat, stratégiádat és optimalizációját Klaviyo szakértő csapatunkra. Lépj velünk kapcsolatba még ma, és fedezd fel Klaviyo erejét, hogy bevételeidet új magasságokba emelhesd.

 

 

Klaviyo Beállítási Szolgáltatás

Nem akarsz lemaradni, ugye?