Pandorant Marketing

Marketing ügynökség: ez a megnevezés nem igaz ránk!

 

Ha például cipőboltos hasonlattal élnénk magunkkal kapcsolatosan, azt mondanánk, hogy amikor egy tipikus ügynökséghez kopogtatsz be, ott egy menő, populáris és ismert márkás lábbelit adnak el Neked, ami vagy jó rád, vagy nem.

Mi viszont hátra lépünk egyet, és elsőként nyomatot veszünk a lábadról, hogy valóban igényeidre öntött modellt vehess át tőlünk, amiben minden nap örömödet leled. A Pandorant Cégjavítók így értelmezik az online marketing gyakorlatát!

 

“Ez nagyon hangzatos, de mit jelent a valóságban?” – kérdezhetnéd.

Azt, hogy érteni szeretnénk, mit hoztál létre: megismerjük, értelmezzük a tevékenységed mozgatórugóit. Elindítjuk a buyer persona átvilágítást, megnézzük a BMC mátrixát a vállalkozásodnak. Nem kell megijedni! Ha nincsenek ilyen kutatásaid, mi segítünk elkészíteni, de szigorúan a Te – és szakembereid – bevonásával. Miért? Mert ez nem “átadom és várom az eredményt” kapcsolat lesz köztünk. Lesz amit kizárólag mi végzünk de egyértelmű, hogy az “alapanyagok”, a piacismeret java nálad van. Tehát ebből és a mi tudásunkból lehet komoly eredményt elérni. Ebben hiszünk!

Online marketing és a weboldali audit

Audit nélkül nem megy! Kérhetnéd, hogy készítsünk “csak” ADwords és Facebook kampányokat. Írjunk Neked “pár” profi blog cikket. Mi nem fogunk, mert teljes vizsgálat nélkül zöldfülűség lenne tőlünk ezt vállalni. Sőt, drága mulatság, feleslegesen kilőtt patron Neked és sikertelen érzés nekünk. Nehéz lenne audit nélkül hirdetéseket indítani vagy bármilyen átalakítást javasolni az oldalon, mely első számú fegyver a vevőkért vívott harcban. Ráadásul pont az az egyik fontos feladatunk, hogy pont Te ne érezd háborús zónának, küzdésnek az ügyfélszerzést. Ha lezárult az együttműködésünk első fázisa, melyben auditált adataink és piacismeretünk van, elindul a látványos rész, az építkezés. Felépítünk egy rendszert, ami a legújabb trendeket követi.

 

“Mik ezek a trendek? Nem csak vakítás, hogy több pénzt zsebeljetek be?”

Ezzel nincs mit vitatkozni: folyamatos a fejlődés. A Google például elkezdte figyelni és kizárni a pbn hálózatokra épített “olcsó” linkeket – melyek pár éve még virágkorukat élték -, mindemellett a tartalmi gazdagságot helyezte előtérbe, így teljesen más kell az üdvözüléshez, mint öt éve. A Google Analytics 4 megérkezése is át fogja szabni a piaci rangsorolást, hisz sokan nem állítják majd be helyesen és vakon fognak repülni. Továbbá az email marketing is forradalmi változáson ment át az elmúlt években, melynek éllovasa a KLAVIYO platformja. Mi ezt ajánljuk nagyobb webshopjainknak is, hisz 40% feletti nyitási és 12%-os kattintási rátát érhetünk el rövid idő alatt, a forgalom dinamikus növelésével. Ebben és sok más beállításban (linképítés, menük, hírlevél és flow automatizálás, ppc, SEO, tartalom-stratégia stb.) is segít a Pandorant csapata Neked és cégednek.

SEO stratégia

Social Media Menedzsment

Analitikai Mérés

Link-építés

Blog Szerkesztés

PPC Marketing

Folyamatos Jelenlét

Email Marketing

PPC marketing és organikus stratégiák

Az egyikért fizetsz és… a másikért is, csak másképp. A ppc azt jelenti, hogy pl a Facebookon el akarsz adni 2000 jegyet a Müpa egyik koncertjére, melyre mi elkészítünk egy hirdetés-sorozatot, mely megcélozza azokat az embereket, akik aktívak Facebookon és a művelődés iránt érdeklődnek. Beállítjuk a költségkereteket és a tanulási fázis lezárulta után várjuk az átkattintásokat (ppc = pay-per-click), melyből mondjuk 2% megvásárolja a jegyeket. Persze, ezt így nagyon leegyszerűsítettük, de a lényeg, hogy azt vonják le a kártyádról, amit átkattintottak. Mi a Pandorant valós feladata itt? Röviden az, hogy a lehető legalacsonyabb költségek (cpa) mellett fusson a hirdetés a legnagyobb megtérüléssel (roas). 

 

“Ingyenesen mit lehet tenni, hogy jöjjenek a weboldalamra?” – hangzik el nálunk sűrűn.

Ez az a terület, ahol egy összetett, apró fázisokból álló munka szükséges, ami a meta leírásoktól és címektől (ez jelenik meg a Google keresőben a weboldaladról) indul, a blog cikkek bekezdésein és a képek elnevezésein (alt-tag) át, egészen a forgalmi adatelemzésig.

Lássuk, mi hogyan startolunk el SEO ügyben!

 

 

google első hely

 

SEO, azaz keresőoptimalizálás az online marketingben

 

Az audit után kezdődik a keresőoptimalizálási stratégia kidolgozása. Versenytársakat elemzünk, kulcsszavakat keresünk. A végső célunk, hogy az első oldalra juttassuk weboldalad az adott szóra, szóösszetételre, mely az organikus forgalmadat erősíti, azaz nem-fizetett-kattintással kapsz érdeklődőt. Ezt ígérni persze amatőr lenne tőlünk, hisz rengeteg faktor játszik szerepet ebben. (pl: ha az oldalbetöltési sebesség lassú, akkor hiába minden hűhó, a Google hátra fogja rangsorolni az oldalt. Igaz, erre is van megoldásunk: a cdn.) 

Itt azt kell figyelembe venni, hogy a rendszer kiépítése kerül pénzbe, nem a kattintás, de a nyereség hosszú távú és stabil, bár törődést igényel, ahogy a trendek változnak.

online marketing

Az ügyfeleid utaztatása az online marketing segítségével

Egy pók-hálót szövünk. Olyat ami látogatót szórakoztat, ami informál, ami magával ragad és ami elad. Kell ide Youtube videó, TikTok bejelentkezés, átlinkelések, Facebook poszt, értékes linképítés (magas DA értékkel), blog cikk mely pillérként szolgál, hős tartalmak, melyre a netező felkapja a fejét… Az utazás végén az elköteleződés lesz a nyereségünk: így vagy úgy a user tudatába kerülünk. Nem most vásárol? Nem baj. Három hónap múlva jönni fog és akkor is szívesen látjuk.
A Pandorant ebben lesz partnered: erős, stabil vázat építeni, melynél az eredmények nem csapkodva jönnek és nem holnapra, viszont az emelkedés skálázható operációt társít majd céged mögé.

 

 

Online Marketing szolgáltatás

Készen Állsz a Változásra?

Mi Igen!