pandorant

BEMUTATKOZÁS

PANDORANT_MEGOLDÁSOK

 

Ki segíthet és miben?

PANDORANT-ot sok apró találkozás hívta életre. Különböző szakemberek, akik az élet eltérő szakmai területein nagyságrendileg egyszerre lettek sikeresek, eldöntötték egymás mellé állnak, hogy együtt még hasznosabb lehessen a tudásuk. Nem Linkedin vagy álláskeresés gyúrta össze csapatunkat, hanem több közös projekt, melyekben kiderült, hogy van közös cél: együtt segíteni a “nano-mikro” és KKV szektor résztvevőit! Innen ered a névadás is: olyan üzletek megkereséseinek teszünk eleget, akik növekedni (ANT) szeretnének, de már kinyitották PANDORA szelencéjét és kissé elbizonytalanodott a kormányzás.

pandorant consulting

Tanácsadóink:

GYŰGYI ÉVA

GYŰGYI ÉVA

ügyvezető, alapító

15+ év pénzügyi vezetői tapasztalattal Éva egy igazi “veterán” a kontrolling, pénzügyi tervezés és riportálás területén. Portfóliójában szerepelnek nemzetközi cégek, mint a GE vagy Diageo de magyar start-up-ok is, mint a Nanushka vagy a Webshippy. Energikus és vidám, megbízásait pedig lényegre törően sőt, katonásan oldja meg. Kedvenc országa Costa Rica.

SZABÓ DÉNES

SZABÓ DÉNES

üzletfejlesztési tanácsadó, társ-alapító

20 év kis- és nagykereskedelmi múltjával, Dénes megjárta az off- és online csatornák színe-javát. Importált saját cégével ékszert Thaiföldről, nyert hazai díjat telefonos webáruház vezetésével és igazgatott ismert divat webshopot is. Kedvelt területe a kezdő vagy betegeskedő kiskereskedelmi e-shopok operatív támogatása… és imádja a hullámlovaglást.

BORSI ZSOLT

BORSI ZSOLT

senior marketing tanácsadó

Zsoltnak a szíve is GA grafikonokból van! A Mountex és Intretech korábbi CMO-ja, aki mindig tudja merre tart a SEO és PPC világ változékony széljárása. Folyamatosan képzi magát, a Digital Marketer kiemelt ügyfele. Projektjeit egy szigorú, saját stratégia alapján kidolgozott flowban végzi. Hétvégente valamelyik túra vagy bicikli útvonalon lehet megtalálni.

pandorant referencia

Referenciáink

Cégek, melyeknél sikereket könyvelhettünk el pénzügyi, online marketing vagy operációs területen.

Keress minket bátran:

Vedd fel a kapcsolatot és egyeztessünk egy ingyenes meetinget!