pandorant

Üzletfejlesztési

Tanácsadás

Pénzügyi és stratégiai tervezés, operáció menedzsment, online marketing audit:

egészen az alapoktól kezdve.

Több forgalom és profit, hatékonyabb költségfelhasználás. Mindezt belátható idő alatt?

Elsősorban kiskereskedelmi és/vagy online értékesítéssel foglalkozó vállalkozásoknak segítünk, akik elakadtak a fejlődésben, skálázni szeretnék tevékenységüket vagy épp “még csak” kis szereplők akik kezdeti lépéseknél tartanak – és készen állnak tőkét bevonni növekedésük érdekében. 

Hisz a siker sokszor csak karnyújtásnyira van.

Mint az egyik divat webshopot üzemeltető ügyfelünknél is, ahol félő volt, hogy leépítéseket kell elkezdeni, ha nem kezd növekedni drasztikusan a bevétel. Sikeresnek bizonyult a rendszer újrahangolása, ami a forgalom megtriplázásához vezetett (lásd: GA chart), a konverziós ráták megtartása mellett:

ppc analitika

Szolgáltatások. Személyre szabva. Mert minden eset más.

 

Üzleti terv készítése

Terv nélkül a cél is ködös. Sok vállalkozás érzésből halad napról-napra, ami biztos bukáshoz vezet és a konkurencia is hamar előnyhöz jut. Tiszta célokkal és vízióval a növekedés legfontosabb pontja, hogy pontos üzleti tervet készítsünk, melyet akár befektetőknek, kollégáknak, bankoknak, illetve bármilyen más hitelt nyújtónak, világosan vázolunk – megspórolva ezzel időt, energiát és nem utolsó sorban fölösleges buktatókat. 

Webshop Üzletvezetési Tanácsadás

Kritikus pont egy online webshop életében, milyen minőségű annak ügyfélszolgálata, mennyire reszponzív az oldala, hogyan használja a különböző social media felületeket, hogyan alakítja a beszerzéseit, mennyire hatékony az operáció. Melyik kolléga mennyi időt tölt el a munkafázisaival? Segítünk meghatározni azokat a gyenge pontokat, amelyek gyors kiiktatásával akár többszörösére növelhető az árbevétel, vagy csökkenthető a működési költség. Elveszni könnyű a fejlesztési irányokban; mi megmutatjuk merre érdemes indulni.

Analitikai Mini Audit

Egy vezetőnek nem feltétlenül kell értenie a digitális adathalmaz alapvetéseihez: stratégiát gyártani ezekből a számokból pedig még annyira sem. Erre szakembereket illik alkalmazni. Ezért ezt az instant, gyors szolgáltatást annak ajánljuk, aki kíváncsi a Google Analytics hatalmas chart-erdejében rejlő összefüggésekre. Akkor is hasznos, ha tudni szeretnénk, mely pontokon kell javítani a marketing hatékonyságán, milyen csapokat kell azonnal elzárni, vagy épp átszabni.  

Marketing Stratégia Kialakítása

Sokan csalódtak ügynökségek vagy “coach guruk” szolgáltatásaiban. A Pandorant metodikája viszont egyedi. Miután a BMC mátrix és a buyer persona-k meghatározásra kerültek, górcső alá vesszük az eddigi PPC, SEO stratégiákat, elemezzük a különböző analitikákat, meghatározzuk a kívánt kosárértéket és stratégiai lépéseket – mindezt összhangban az útközben elkészített üzleti és pénzügyi tervvel. 

Email Marketing - Klaviyo szakértő

A marketing stratégiai tanácsadás része, de akár külön is kezelhető szolgáltatás. Cégünk magas nyitási és vásárlási rátákat generált több eshopnak a Klaviyo rendszerén keresztül, mely nem csak a hírleveleket küldi a vevő-csoportokból kialakított szegmenseinknek, hanem kiváló auto-remarketing (flow) eszköz is, mely akkor is dolgozik, ha a webshop épp “alszik”. A jól beállított, FLOW szisztémában kommunikáló üdvözlő, ügyfél-visszaszerző vagy kosár- és böngészés elhagyási algoritmusok drasztikusan növelik a forgalmat. Mindezt magas megtérülési aránnyal!

Kontrolling optimalizálása

Pénzügyi kultúra nélkül nincs fejlődés. Mérőszámok, KPI-ok és adatok nélkül lehetetlen látni: jó irányba megyünk-e?! Ezért fontos a kontrolling folyamatok beépítése, fejlesztése, a teljesítmény vizsgálata és a fejlesztési javaslatok kidolgozása. Állandó adatgyűjtést végzünk és elemezzük azokat, hogy ha szükséges akkor időben eszközölhessünk módosításokat. Mindezeket azonnal elérhető automatizált riportok formájában, szemléletes elemzésekkel.

indulhatunk?

Lépj kapcsolatba velünk és tudjuk meg közösen egy ingyenes konzultáción, hogy tudunk-e segíteni!